facebook no-scripts
Skräddarsydda lösningar & kvalitetsprodukter från BEVOLA

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR & KVALITETSPRODUKTER FRÅN BEVOLA

Olika lastbilar och trailers kräver ett omfattande utbud av kvalitetsprodukter, och det har vi på BEVOLA. Vi förstår behoven och erbjuder ett brett urval av lagervaror för att kunna möta våra kunders olika behov. Vi erbjuder inte bara standardprodukter utan även skräddarsydda och kundanpassade lösningar. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter och lösningar för att passa dina specifika behov och konstruktioner.

KRAN & LYFTUTRUSTNING
Till alla typer av kranbilar har vi bottenplattor för stödbenscylindrar. Dessa lagerförs i dimensioner från 400x400-600x600mm, i tjocklekar 50 och 60mm. Vi lagerhåller även hållare i rostfritt material för alla dessa dimensioner.

FORTSÄTT KYLNING MED DOMETIC-PRODUKTER
BEVOLA är en stolt distributör av Dometics produkter, och vi har ett brett utbud av produkter för att passa olika behov. En av våra specialiteter är luftkonditionering, vilket kan vara mycket användbart för att hålla en behaglig temperatur.

Förutom luftkonditionering har vi ett omfattande utbud av Dometic-kylare som är perfekta för att hålla mat och dryck kalla under din resa. Dessa kylboxar är speciellt designade för att hålla en stabil temperatur och se till att dina förfriskningar alltid finns inom räckhåll. Oavsett om du är på en lång bilresa eller bara behöver hålla din drink sval på en kort resa, kommer Dometic-kylarna att vara pålitliga och effektiva.

Dometic luftkonditioneringsapparater är skräddarsydda för lastbilar och levererar både effektiv kylning och en trevlig atmosfär. Dessa luftkonditioneringsapparater är otroligt energieffektiva och använder batterikraft, vilket gör dem idealiska för lastbilar. Du behöver därför inte oroa dig för strömförbrukningen, eftersom den inbyggda spänningsvakten registrerar när batterinivån sjunker.

Med vårt breda utbud av Dometic-produkter kan du vara säker på att hitta rätt kyllösning som passar dina behov. Oavsett om det är för att hålla temperaturen på mat och dryck, eller för att skapa en bekväm körning med en pålitlig luftkonditionering, är vi här för att hjälpa dig att välja den bästa produkten.

BEVOLA är ett företag som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter och skräddarsydda lösningar för konstruktion av lastbilar och trailers. Oavsett om du behöver komponenter, utrustning eller andra delar till din lastbil har vi ett imponerande utbud av produkter att välja mellan. Med BEVOLA kan du vara säker på att du får tillgång till högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar som är noggrant anpassade efter dina behov. Vårt fokus på kompetens och kundnöjdhet gör oss till en pålitlig partner när det gäller att bygga lastbilar och släpvagnar.

KONTAKTA oss på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se för mer information och för att få en pålitlig och professionell partner inom lastbilskonstruktion. Vi ser fram emot att hjälpa dig!