facebook no-scripts

OM BEVOLA

Sedan början av 1968 har BEVOLA arbetat med att erbjuda kvalitetsprodukter till lastbilar, släp och trailers. Vi är ett globalt inköpskoncept med mer än 6500 artikelnummer. Vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter gör att vi kan leverera lösningar i alla storlekar.

En stor lagerkapacitet i alla länder innebär att vi alltid kan leverera snabbt. Vi är ett varuhus för hela branschen, och det betyder att våra kunder bara behöver handla på ett ställe. Vi kan även leverera skräddarsydda lösningar som passar den enskilda kundens behov. Vårt team av professionella rådgivare finns redo att hjälpa till att utveckla rätt lösning.

På BEVOLA vet vi hur viktigt det är att utrustningen är i ordning – och matchar behovet. Därför levererar vi även skräddarsydda lösningar för uppbyggnad av lastbilar och släp.

Vi har utvecklat BevoBox™ verktygslådor, vilka kan anpassas in i minsta detalj. BevoBox™ tillverkas i material som matchar kundens behov när det gäller vikt, isoleringsförmåga och klimat.

Till lådan har vi även olika typer av utrustning som lever upp till kundens önskemål. Vi kan specialdesigna olika lösningar, så att de passar respektive kund. På BEVOLA har vi ett eget kvalitetssäkringssystem. Vi producerar typgodkända BevoBox™ verktygslådor för sidoskydd och typgodkända drag.

Bland de produkter och lösningar som BEVOLA är speciellt kända för, kan nämnas:

  • BevoBox™  – verktygslådor i många varianter och i hög kvalitet
  • BevoGrip™ – sandspridare, speciellt utvecklad för den Nordiska marknaden
  • Flakuppbyggnad – det optimala konceptet för utnyttjandet av lastbilsflaket
  • Axelkoncept – ett starkt axelkoncept som säkrar lång livstid, mindre underhåll och stabilare körning

Läs mer om oss i vår nya broschyr