Ny BevoBox™ Broschyr
09-04-2021

NY BROSCHYR UTE NU!

Vi har uppdaterat vår BevoBox ™ -broschyr, nu får du en bättre överblick över de många olika typer av verktygslådor vi har och inte minst producerar själva.


BEVOLA tillverkar verktygslådor själva
I Danmark har vi vår egen produktion där har vi över 40 anställda för bland annat tillverka och montera BevoBox verktygslådor. Vi har också en helt egen utvecklingsavdelning som hjälper till att förverkliga våra kunders drömmar och önskemål med bland annat unika specialtillverkade verktygslådor.

Vi utökar ständigt vårt sortiment för att möta våra kunders behov och efterfrågan. Många av de specialboxar vi producerar blir ofta en del i vår standardserie och detta för att det finns en stor efterfrågan på dem.


Verktygslådor i lager för snabb leverans
På vårt lager har vi verktygslådor i aluminium, mix, plast och träfaner i  vanliga standardmått. Vi har också många smarta tillbehör till lådorna, detta hjälper dig till att få en bättre överblick och kontroll över all din utrustning.

Du hittar mer information om allt vi kan erbjuda här i vår nya uppdaterade broschyr.

BevoBox Broschure

Kontakta kundservice
Vår kundtjänst är redo att hjälpa dig att hitta den speciella verktygslådan som du behöver. Om vi ​​inte har en i exakt den storlek du önsakr, så finner vi på en lösning med  att ta fram en specialgjord BevoBox-verktygslåda.

Kontakta oss
Tlf: 0470-752750
Mail: order@bevola.se