facebook no-scripts
NORDLYS®

NORDLYS® ETT SKANDINAVISKT VARUMÄRKE FÖR TRANSPORTINDUSTRIN

Konceptet är utvecklad och skapad av BEVOLA, och omfattar lampor och elektriska komponenter som är gjorda speciellt för transportindustrin. Alla lampor har testats för de skandinaviska vägarna, vilket innebär att de också har godkännanden som följer de skandinaviska lagarna.

VARFÖR NORDLYS®

Det heter NORDLYS® för att vi ville omfamna det unika med skandinaviska, som bland annat är norrsken. Vi ville ha ett namn, som ägnar och omfamnar något speciellt, unikt och vackert som norrskenens färger.

Vi har fastställt några krav som alla NORDLYS® lampor måste uppfylla, såsom kvalität på alla nivåer, skall uppfylla RoHS och andra direktiv, skall innehålla så lite miljöförorenade ämnen som möjligt och dessutom vara återvinningsbar.

PRODUKTER

Produktsortimentet varierar och innehåller alla typer av lampor. Från fram- och bakljus till reflektorer och interiör. Inom varje produktgrupp hittar du en standard eller plusmodell. Båda modellerna är av hög kvalitet och RoHS-godkända.

NORDLYS® broschyre


KONTAKTA oss på 0470 75 27 50 eller order@bevola.se. Vi står redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov.