facebook no-scripts
Kvalitetsprodukter på BEVOLA

KVALITETSPRODUKTER PÅ BEVOLA – NU MED UPPDATERAD PRODUKTKATALOG


Med mer än 6 500 kvalitetsprodukter finns det något att välja på när man bygger lastbilar. Större delen av våra varor är lagervaror. Utöver detta kan vi erbjuda många olika special- och kundanpassade produkter och lösningar från vår egen produktion.

LASTSÄKRING
Vi erbjuder ett brett sortiment av lastsäkring, ADR och skyltar. Enligt punkt 8.1.5 i ADR-konventionen måste alla transporterande enheter av farligt gods medföra särskild utrustning för allmänt och personligt skydd. Regelverket ändrades 1 januari 2009 och BEVOLA:s sortiment är anpassat i enlighet med detta.

I sortiment har vi exempelvis: handskar, skyddsglasögon, säkerhetsmask, reflekterande västar, gnistfria strålkastare och reflekterande trianglar

KRAN & LYFTUTRUSTNING
Produktgruppen för kran och lyftutrustning omfattar en rad olika stödben och stödbenshållare, till bra priser.

För att säkerhet och ekonomi skall vara på topp, är det viktigt att använda god kvalitet med lång livslängd.

NY PRODUKTKATALOG PÅ GATAN
Under det senaste året har ansträngningar gjorts för att uppdatera vår stora produktkatalog. Den är nu klar och finns på vår hemsida och fysiskt hos oss i Växjö.

Vi har skapat en katalog, som visar den stora bredden av produkter som vi kan erbjuda, och som vi hoppas, Du kan få användning för. Den innehåller både våra egenproducerade produkter och handelsvaror.

 

KONTAKTA vår kundservice för mer information på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se