facebook no-scripts
Gör dig redo för vintern

FÖRBERED BILEN INFÖR VINTERN MED BEVOLA

På BEVOLA fokuserar vi inte bara på hög kvalitet och snabb leverans – säkerhet är också väldigt viktigt. Både förare och andra trafikanter måste känna sig trygga i trafiken. I synnerhet på vintern, då vi har särskilt utmanande körförhållanden med is, snö och hala vägar. Det är i sådana situationer som det är viktigt att ha rätt utrustning på plats.

Vi har hjulkedjor från Lilleseth Kjetting på lager, utöver vår egentillverkade BevoGrip™ sandspridare och RotoGrip automatkedja. Se instruktionsvideon nedan.

 

BevoGrip™
BevoGrip™ sandspridare finns att få i olika storlekar. Vi har dem i 200 och 330 mm samt med höger- eller vänsterhängd dörr. Den stora modellen rymmer upp till 95 liter grus, och den lilla modellen upp till 45 liter.

BevoGrip har en inbyggd automatisk stoppfunktion och ett specialframtaget värmeelement i rostfritt stål, monterat centralt över utmataraxeln. Detta ger dig en perfekt och effektiv användning av produkten. Elektroniken känner av när belastningen blir för stor vid t.ex. frusen/komprimerad sand, när så sker går den i viloläge i stället för att överbelasta kretsar/säkringar. RotoGrip hjälper dig att tryggt ta dig både upp och ned för backar. Den har en egen elektrisk utmatarmotor som sprider sand även om drivhjulen är blockerade.

BevoGrip™ är enkel att installera och använda.

 

Kedjor
Vi har ett stort urval av snökedjor från Lilleseth Kjetting, som är specialist på kedjor för tunga lastbilar. De finns att få i olika varianter från 5,5–9 mm med dubbar, halvtäta, täta, lättkedja m.fl. Kedjorna är aggressiva och hållbara, och tillverkade i härdat borlegerat stål – kvalitet som märks!

Om du är intresserad av en automatisk kedja, har vi även det. Vår RotoGrip automatiska kedja tillverkas av Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveras enkelt under körning via en knapp i hytten, varpå kedjan sprider sig som en filt under drivhjulen. I lämpliga fall är detta en mycket ekonomisk lösning.

Läs mer om produkterna här i vår broschyr.

BevoGrip™ brochure

 

KONTAKTA vår kundtjänst på tel. 0470 75 27 50 eller order@bevola.se. De står redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov.