facebook no-scripts
Skräddarsy din lastbil med BEVOLA:s breda utbud av alu profiler

SKRÄDDARSY DIN LASTBIL MED BEVOLAS BREDA UTVAL AV ALU PROFILER

I BEVOLA:s aluminiumsortiment, som omfattar både egna och externa profilsystem, hittar du ett brett urval av aluminiumprofiler för lastbilspåbyggnader, t.ex. alu profiler för lastflak, timmerflak, sidolämmar, sidoskydd, lastbilsbottnar och så vidare.

ALU PROFILER
Vi erbjuder en stor del av våra alu profiler för sidolämmar i standard utförande, och vi levererar även durkplåtar, golvprofiler, kantramar, byggnadsprofiler, stackrör m.m. Våra förmonterade sidolämmar, och dörrsystem bidrar till en effektiv process. Vi levererar enskilda delar eller kompletta lösningar efter kundspecifika mål och önskemål.

KINNEGRIP
BEVOLA har även ett brett utbud av tillhörande produkter som bidrar till att skapa den perfekta och färdiga lösningen för just dina behov. I vårt sortiment finns bland annat olika typer av stolpar från Kinnegrip som kan köpas separat eller ingå i en färdig lösning för sidolämmar. Vi har även standard och specialtillverkade kantprofiler med och utan bearbetning samt surrningskrokar och skenor som hjälper till att lasten sitter säkert fast vid transport.

BEVOLA är din kompletta samarbetspartner för allt du behöver till din lastbil eller trailer. Det breda utbudet av alu profiler och tillhörande produkter kan skräddarsys efter dina behov och levereras i högsta kvalitet. Vi erbjuder även kundspecifika lösningar som tar hänsyn till dina unika önskemål och behov. Så oavsett om du behöver alu profiler till lastbilen eller skräddarsydda flakkanter till din släpvagn så är BEVOLA redo att hjälpa till.

KONTAKTA oss och hör mer om våra produkter och tjänster på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se.