facebook no-scripts
Julhälsning 2022
19-12-2022 #BEVOLA #JUL

TACK FÖR ÅR SOM SNART HAR GÅTT

Julen närmar sig med stormsteg och snart går vi in ​​i ett nytt år. Men innan dess vill vi tacka för i år. Det är ett år som har bjudit på många bra saker, trots turbulens på marknaden och i världen. Vi har bland annat varit på mässor, de välkända som IAA och ELMIA. Alla mässor har varit välbesökta även om de fortfarande har varit lite påverkade av Covid-19-eran och den rådande oroligheten.

Vi har även varit ute och besökt kunder, både nuvarande och nya, runt om i landet och det har varit fantastiskt att hälsa på alla. Och inte minst har vi rest över nationsgränserna för att besöka våra kollegor i Danmark och Norge.

2022 har varit jobbigt, men bra. Även om vi i år har känt kriget och krisen i Europa genom att bland annat leveransförseningar, vi lyckades ändå hålla huvudet högt och jobba för fullt framåt!

Vi ser fram emot 2023, då det är på stora produktionsorder för många av våra kunder. Sedan står det Transportmesse i Herning (Danmark) i vår kalender där vi såklart kommer att finnas på plats. Dessutom finns det många andra bra projekt som väntar på oss.

Vi på BEVOLA vill önska dig och dina nära och kära en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Vi ses 2023.