facebook no-scripts
BEVOLA lyser upp i mörket

BEVOLA LYSER UPP I MÖRKET

BEVOLA levererar ett brett utbud av lampor och elektriska komponenter. Vi arbetar hela tiden för att ha ett produktsortiment inom belysning och el-komponenter som är anpassat efter marknadens behov och önskan, och som är i hög kvalitet och snygg design.

När du väljer lampor ska du tänka på t.ex. hur mycket ljus eller lumen du behöver, skall ljuset ha stor spridning (flood) eller vara mer koncentrerat (spot), och särskilda krav på ADR, IP-grad och liknande. När du känner till de gemensamma behoven blir det lättare att köpa lampor.

Vår kompetenta kundservice och säljare är redo att hjälpa dig att hitta de rätta lamporna. Så det finns alltid hjälp att få!

FJÄRRLJUS
I vårt fjärrljussortiment hittar du korta, smala, långa, runda och fyrkantiga ljus – vi erbjuder allt!

I Sverige och Finland krävs det inte längre att lamporna ska monteras parvis. Det finns inte heller någon gräns för ljusstyrka.

Det du alltid ska tänka på är att lamporna uppfyller de godkännanden som lagen föreskriver. Fjärrljus ska ha ett ECE-R112 godkännande och bör även ha ett EMC-ECE-R10 godkännande, vilket betyder att lampan inte utstrålar elektromagnetisk strålning som kan störa andra elektroniska apparater som telefoner, radio och färdskrivare.

ARBETSLAMPOR
I vårt arbetsljusprogram har vi också många typer av lampor, några kan du även köpa i par. Återigen beror det på behovet, om ljuset ska spridas eller vara mer koncentrerat. Utöver detta kan det även vara en fördel att välja flera mindre lampor i stället för en stor lampa, eftersom detta ger bättre ljustäckning och en behagligare upplevelse.

Andra saker du ska tänka på är om de ska vara synliga eller mer i det fördolda, samt vilken sorts kontakt lampan ska ha – Deutsch eller en kabel utan kontakt.

IP-kapsling är också viktig att tänka på. Ju högre IP-täthet på lampan, desto mer skyddad är den mot inträngning av damm och vatten.

ANDRA TYPER AV BELYSNING
Som tidigare nämnt har vi ett väldig brett belysnings-program som innehåller en hel del olika typer av lampor, som t.ex. registreringsbelysning, baklampa, taklampa, blixtljus, plogljus och markeringslampor.

Du kan även läsa mer om de olika leverantörerna vi har i vårt produktsortiment i vår lilla broschyr här.

KONTAKTA kundservice på telefon 0470-75 27 50 eller order@bevola.se. De är redo att hjälpa dig!