facebook no-scripts
Auktoriserad återförsäljare av Nordhydraulic

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV NORDHYDRAULIC

BEVOLA är stolta över att nu kalla sig auktoriserad återförsäljare av Nordhydraulic, en ledande tillverkare av hydrauliska lösningar och produkter. I mer än 50 år har Nordhydraulic levererat pålitliga och hållbara hydraul produkter. Med deras långa erfarenhet och kunnande inom hydrauliska teknologier hjälper vi till att förse våra kunder med de bästa produkterna och den bästa servicen som finns på marknaden.

NORDHYDRAULIC
Nordhydraulic, en integrerad del av HYDAC Group, är en världsomspännande tillverkare av riktningsventiler och styrventiler för mobila applikationer. Ventilerna kännetecknas av mycket avancerade designlösningar, inklusive applikationsanpassade spolar som syftar till att optimera styrbarheten och prestanda hos kundernas maskiner.

Flexibilitet, anpassning och produktutveckling är viktiga nyckelvärden för Nordhydraulic.

Flexibilitet
Ett nätverk av leverantörer och partners av högsta kvalitet ger kapacitet att betjäna och tillfredsställa alla kunder. Den banbrytande kompetensen finns ständigt till hands och som kund kan du alltid räkna med att få det allra bästa – i varje situation.

Anpassning
De arbetar så nära kunden som möjligt genom alla faser av processen. De anser att deras tekniska nätverk är en särskilt viktig del av framtida kundsupport.

Produkt- och processutveckling
Nordhydraulic strävar efter att ligga i framkant av den globala hydrauliska utvecklingen. Kunderna är den viktigaste delen av denna utvecklingsprocess. Produkterna ska fungera i vardagen utan alltför stora problem.

Nordhydraulic siktar inte på framtiden – de är redan en del av den.

Vi har redan ett brett produktsortiment inom hydraulik, nu utökar vi det med produkter från Nordhydraulic. Du hittar vårt breda urval av hydrauliska komponenter här.

KONTAKT os för mer information på 0470-75 27 50 och order@bevola.se