facebook no-scripts
Verktygslåden för alla behov

VERKTYGSLÅDEN FÖR ALLA BEHOV

BEVOLA designar, utvecklar och tillverkar egna BevoBox™-verktygslådor. Alla lådorna tillverkas i material av högsta kvalitet och alla lådor genomgår en kvalitetskontroll innan de lämnar vår produktionshall.

Vi har sedan starten fått in flera olika standardstorlekar av BevoBox™ verktygslådor på lager för snabb leverans. Därutöver producerar vi även verktygslådor efter kundens önskemål och behov, om vi inte har den önskade lådan som standardprodukt.






BevoBOx™ Tillbehör

Vi har ett brett urval av tillbehör till våra verktygslådor. Vi har bland annat luckor, saxbeslag, bottenmatta i gummi, fanébotten, LED-ljus og värmeelement. Vår standard lucker levereras i svart armerad nylon med handtag i polerat rostfritt stål. Alla dess komponenter är konstruerade för att klara livet på vägarna i många är. Den är lätt att använda, även med arbetshandskar på. Den kan fås med identiska nycklar på beställning.


 

KONTAKTA kundeservice på tel 0470-752 750 eller order@bevola.se för mer information. Vi står redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov.