facebook no-scripts
Var säker från topp till tå med lastsäkring, ADR-UTRUSTNING och skyltar

VAR SÄKER FRÅN TOPP TILL TÅ MED LASTSÄKRING, ADR-UTRUSTNING OCH SKYLTAR

På BEVOLA fokuserar vi inte bara på kvalitet, utan också på säkerhet. Till vardags är det många som kör med farligt gods eller med gods som behöver säkras extra ordentligt. Dessutom går vi till mötes några månader där det blir godstransporter med bland annat fyrverkeri. Oavsett så måste säkerheten vara på topp. På BEVOLA kan du få allt!

I vårt produktsortiment hittar du allt från personlig skyddsutrustning till de skyltar och reflexer du behöver för att utrusta fordonet. Kom ihåg att få all säkerhetsutrustning på plats innan du kör – säkerheten framför allt!

ADR-UTRUSTNING
Vi har ett av marknadens mest kompletta sortiment av produkter för transport av farligt gods såsom personlig skyddsutrustning, ADR-väska, varningsdekaler, alla typer av ADR-skyltar, ADR-ljus, brandsläckare, lastsäkring.

 

LASTSÄKRING
Lasten ska säkras så att den inte kan förskjutas eller falla av under transport. Den måste också säkras genom låsning, stängning, surrning eller genom en kombination av dessa metoder.

 

REFLEXER OCH SKYLTAR
Kom ihåg att märka lastbilen med rätt skyltning. Till exempel vid skyltning baktill varierar ofta praxis och det är viktigt att kontrollera att man är uppdaterad med regelverket.

 

Enligt Föreskrifter om landtransport av farligt gods ska alla som hanterar farligt gods ha nödvändig kompetens och ha nödvändig utrustning.

 

KONTAKTA oss på 0470 75 27 50 eller order@bevola.se. Vi står redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov.