facebook no-scripts
Robusta BevoBox™ verktygslådor skräddarsydda för ditt behov

ROBUSTA BEVOBOX™ VERKTYGSLÅDOR SKRÄDDARSYDDA FÖR DITT BEHOV

BEVOLA erbjuder robusta verktygslådor skräddarsydda för körning på de nordiska vägarna och inom jordbruket. Oavsett om du kör traktor eller lastbil har vi skapat en produkt som tillgodoser dina unika behov, med fokus på styrka, funktionalitet och hållbarhet.

Vi har lådor i många olika standardstorlekar och material, men vi kan också skräddarsy lådan precis som du önskar, om inte våra standardlådor kan uppfylla dina krav och behov. Lådorna finns i många olika utföranden beroende på behov och var de ska placeras. Vi har sidohängda, bottenhängda och topphängda lådor, boogielådor och lådor för bakom förarhytten. Möjligheterna är många!SPECIALANPASSADE LÖSNINGAR – UNIKA LÖSNINGAR FÖR VARJE BEHOV
Vi förstår att standardlådor inte är lösningen för alla, men här kan vi erbjuda specialtillverkade lådor så att de täcker just ditt behov. I samarbete med våra partners erbjuder vi specialanpassade lösningar i aluminium, rostfritt stål, faner och sandwich. Ytbehandlingar som pulverlackering och våtlackering är också möjliga.

Oavsett syftet med lådan skapar vi lösningar anpassade efter dina behov. För många av dessa lådor, oavsett om det är standard- eller specialstorlekar, har vi också många alternativ för inredning och annat tillbehör till verktygslådorna. Allt från flexibla hyllor och lådor till LED-lampor och värmeelement – allt är designat för att göra det dagliga arbetet mer effektivt och organiserat.

Med båda systemen kan du välja om det ska vara toppskåp eller inte. Det köps separat. De kan också anpassas med adapterplattor för olika kopplingar och elektriska kontakter. Om du har frågor eller behöver hjälp stå vårt kompetenta team redo att assistera och guida dig.

SIDOSKYDD
Vi har utvecklad egne sidoskydd. Dessa levereras i 500, 600 och 700mm i höjd, avhängig av typ.

Alla dessa produkter levereras med dokumentation i förhöll till R73.01.

Oavsett om du har frågor, önskar ytterligare information eller behöver en skräddarsydd lösning, finns vårt engagerade team här för att hjälpa dig. Du hittar vårt sortiment och de många olika möjligheterna på www.bevola.se. Du är också välkommen att kontakta oss direkt för personlig rådgivning. Vi finns här för att göra din arbetsdag mer effektiv och problemfri. Upplev skillnaden med BevoBox™!

KONTAKTA kundtjänst på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se för mer information. Vi är redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.