facebook no-scripts
Kvalitetsprodukter hos BEVOLA

KVALITETSPRODUKTER HOS BEVOLA

Hos BEVOLA har vi ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet att välja mellan när det gäller påbyggnad till lastbilar och släpvagnar. På BEVOLA förstår vi vikten av att ha rätt komponenter som uppfyller de behov och krav som finns. De flesta av våra produkter är lagervaror. Vi erbjuder inte bara standardprodukter, utan även ett brett spektrum av special- och kundanpassade produkter och lösningar.

KRAN- OCH LYFTUTRUSTNING
Vi har stödbenplattor för de flesta behov. Dessa finns i lager i dimensioner från 400x400–600x600 mm i tjocklekar på 50 och 60 mm. Vi har även hållare i rostfritt för alla dessa dimensioner.

LASTSÄKRING
Korrekt säkring och surrning av alla typer av gods är av stor betydelse för både trafiksäkerheten och godsets skick när det slutligen levereras till kunden. Inom lastningssäkring har vi ett brett utbud av produkter som surrningskrokar, spännband, väggskenar, stödbenplattor, containerfästen och godsstöttar. Dessutom erbjuder vi många olika typer av lastningssäkring och skyltar samt ADR-utrustning.

Lastsäkring
Reflexer & skyltar
ADR-utrustning

ÖPPETIDER UNDER SOMMAREN
Vi skriver juli månad och det närmar sig sommarsemester för många. Vi på BEVOLA går också in i semesterperioden, men vi har öppet som vanligt.

Vi önskar er alla en riktigt god sommar och hoppas ni får en härlig sommarsemester. Även om bemanningen är lite mindre under semesterperioden, står vi redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för just ditt behov.

KONTAKTA oss direkt på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se för mer information. Vi står redo att vara din pålitliga och professionella samarbetspartner inom lastbilspåbyggnader.