facebook no-scripts
Kvalitetskopplingsmaterial och stödben för säker transport

KVALITETSKOPPLINGSMATERIAL OCH STÖDBEN FÖR SÄKER TRANSPORT - BEVOLA DIN PÅLITLIGA PARTNER!

BEVOLA är en pålitlig återförsäljare av kvalitetsprodukter inom kopplingsmaterial och stödben för lastbilar och släpvagnar. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter som möter de mest krävande transportbehoven. Vårt omfattande sortiment av kopplingsmaterial från JOST har noggrant utformats för att möta olika krav och utmaningar inom transportbranschen.

JOST är erkänt globalt för sin transportutrustning och utbudet består av vändkransar, King Pins, stödben, vändskivor och mycket mer.

DRAG STÄNGAR
Vi har ett brett sortiment av olika drag från Rockinger. Vi har bland annat GNZ som är ett fast drag för t.ex. 57mm koppling, GLZ som är ett justerbart drag för t.ex. 57mm länkar, manuell (bultar), och GZLV som är ett justerbart drag för t.ex. 57 mm länkar, pneumatiskt lås.

STÖDBEN
Våra stödben är specialdesignade för att möta en rad olika behov som kan uppstå i branschen. Genom att använda modulkonstruktion ger de flexibla monteringsmöjligheter och enkelt byte av fot systemet efter behov.

Vi erbjuder två modeller, Modul B och Modul CC, båda utrustade med en hel monteringsplatta. Modul B köps individuellt och är kompatibel med L-serien och OPTIMA stödben, så du kan välja den som passar bäst. Modul CC levereras som ett set och ger en komplett lösning för dina stödben.

KING PIN
King Pin är en viktig komponent som används i lastbils- och släpvagnskopplingar. Den fästs på svängskivans och möjliggör en säker anslutning mellan lastbilen och släpet.

Vi erbjuder två modeller av King Pin: KZ 1012 och 1516. Dessa modeller levereras kompletta med plåt och skruvar, så att du har allt du behöver för en lyckad installation. Vilken modell du än väljer kan du vara säker på att våra King Pins är av hög kvalitet och konstruerade för pålitlig prestanda.

Det är värt att notera att alla våra King Pins är kompatibla med självstyrande axelsystem.

VÄNDKRANSAR
Vi erbjuder två modeller av vändkransar, nämligen KLK HE/SO och KLK DR, som är täckta med ett skydd e-beläggning. Dessa modeller finns i olika storlekar, så du kan välja den som bäst passar dina behov och ditt fordons specifikationer. E-coating är en elektrostatisk målningsteknik som ger ett jämnt och hållbart skydd. Denna beläggning hjälper till att skydda kopplingsutrustningen mot korrosion och andra skador som kan uppstå vid daglig användning och under olika väderförhållanden.

Olika släpvagnar kan ha specifika krav på hål bilden på kopplingsutrustningen. Därför erbjuder vi skräddarsydda hålmönster på begäran. Detta gör det möjligt för dig att få kopplingsutrustning som är perfekt anpassad till din lastbil och släp.

VÄNDSKIVOR – MED ELLER UTEN UNDERSTELL
Vi erbjuder en rad vändskivor utformade för att möta olika behov och krav inom transportbranschen. Våra skivspelare utan underrede är certifierade enligt ISO/TS 16949-standarden, som är en erkänd kvalitetsstandard i branschen.

Modellerna JSK 36 DV, som har ett långt handtag och JSK 37 C, som har ett kort handtag, är designade för att ge pålitlig prestanda och enkel hantering. Vi erbjuder även vändskivor med underrede, som ger dig möjlighet att anpassa längden på vagnståget. Våra modeller inkluderar JSK PRO och JSK SL, som båda erbjuder flexibilitet och bästa möjliga funktionalitet för att anpassa sig till olika transportbehov.

För att säkerställa ett långsiktigt skydd mot rost och korrosion är alla våra svängskivor täckta med en hållbar beläggning e-beläggning. Denna ytbehandling ger ett gynnsamt skydd och hjälper till att bibehålla svängskivans prestanda över tid.

Oavsett om du behöver dragstänger, trianglar, vändkransar, stödben, vändskivor eller King Pins så har vi lösningen för dig.

Genom att välja BEVOLA som din återförsäljare kan du vara säker på att du får produkter av oöverträffad kvalitet och tillförlitlighet. Våra produkter är inte bara kända för sin hållbarhet, utan de är också lätta att installera och underhålla.

Tveka inte att kontakta oss för expertvägledning och hjälp med att välja rätt utrustning för din lastbil och släp. Vår erfarna personal lyssnar gärna på dina specifika behov och ger dig professionell rådgivning. Vi tar hänsyn till viktiga faktorer som viktbegränsningar, fordonsspecifikationer, transportbehov och andra relevanta variabler för att säkerställa att du väljer rätt utrustning.

KONTAKTA oss på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se för mer information. Vi är redo att hjälpa dig.