facebook no-scripts
Branschanpassat hydraulik

BRANSCHANPASSAT HYDRAULIKPROGRAM

BEVOLA är distributör av flera solida märken som bland annat Nimco, Penta, Contarini och Parker. Bra produkter av hög kvalitet.

Med dessa produkter kan vi leverera kompletta system till de flesta applikationer. Vi lagerför ett stort utbud av pumpar, batterier, ventiler, centraler och cylindrar i olika varianter.

Om du har användning för specialanpassade cylindrar kan vi även bistå med detta.

Dessutom tillhandahåller vi hydraultankar för montering bakom förarhytten eller på sidan av chassit. De flesta tankar kan levereras i rostfritt, aluminium eller grundmålat stål. Vi tillhandahåller även speciallösningar som är anpassade till kundernas behov.

Vi tillhandahåller även låd-tanksystem för montering bakom förarhytten i fyra olika standardmodeller för snabb leverans! Oavsett om du har användning för ett rent lådsystem bestående av BevoBox™ verktygslådor för förvaring av lastsäkringsmaterial och tillbehör eller ett system kombinerat med en hydraultank på 250 liter. Systemet levereras med returfilter och adapterplattor till kontakter och kopplingar som är anpassade till de flesta chassin.

När du köper hydraultanken hos BEVOLA får du det kompletta paketet med bl.a. sugrör, slang, pump och ventiler. Och när utrustningen måste bytas ut kan du även köpa de separata komponenterna hos oss.

 

 

Se broschyrer och katalog

PowerPack

Lådsystem

Hydraulikkatalog

 

KONTAKTA kundeservice på tel 0470-752 750 eller order@bevola.se för mer information. Vi står redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just dina behov..