facebook no-scripts
BEVOLA – Kvalitetskopplingar och effektiva hydrauliska system

BEVOLA – KVALITETSKOPPLINGAR OCH EFFEKTIVA HYDRAULISKA SYSTEM

För att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet är valet av hydrauliska produkter avgörande. Hos BEVOLA erbjuder vi ett omfattande urval av TEMA-kopplingar och hydraulikkomponenter från några av branschens ledande varumärken, såsom Parker, Contarini, Penta och Nordhydraulic, som är utformade för att möta alla behov och förbättra effektiviteten hos dina system.

TEMA-KOPPLINGAR – KVALITETSPRODUKTER FÖR OPTIMAL PRESTANDA OCH HÅLLBARHET
TEMA-kopplingarna du kan få hos oss är kända för sin imponerande prestanda och hållbarhet. Kopplingarna är utformade för att säkerställa lågt tryckfall och maximal genomströmning. De är idealiska för ett brett spektrum av applikationer - vare sig det är oljor, kemiska vätskor, vatten eller ånga kan du vara säker på att kopplingarna kommer att klara uppgiften. Standard T-serien kan du också få med eliminator, som är speciellt utvecklad för att jämna ut resttrycket i hydraulsystemet. Om du kopplar mycket till/från bör du välja en koppling med eliminatorfunktionen, eftersom det hjälper till att ge en enklare arbetsdag för operatören.

HYDRAULIKPUMPAR FRÅN PARKER
Vi har ett brett urval av hydraulpumpar från Parker, skräddarsydda för att möta olika krav och behov. Sortimentet inkluderar pumpar i serierna F1, F2, F3, T1 och VP1, var och en med unika egenskaper och lämplig för olika applikationer. Vi har lösningar för varje uppgift.

  • Parker F1, F2 och F3-serierna är specialiserade på att hantera tryck på upp till 400 bar (5.800 psi). Med hastigheter upp till 3050 rpm (F1), 2100 rpm (F2) och 2200 rpm (F3), finns dessa pumpar i olika storlekar från 12-101 cc (F1), 42/42-70/70 cc (F2) och 81-101 cc (F3).
  • Parker T1-serien, med ett driftstryck på upp till 350 bar (5.000 psi) och en maximal hastighet på 2000 rpm, är idealisk för krävande applikationer. Den finns i storlekarna 81-121 cc och levererar konsekvent kraft och prestanda.
  • Parker VP1-serien, den hydrauliska variabel pumpen, levererar flexibilitet och effektivitet. Med ett imponerande driftstryck på upp till 420 bar (6.100 psi) och hastigheter på upp till 3000 rpm, erbjuder den dynamisk kontroll och precision. Pumpen finns i storlekarna 45-130 cc, vilket innebär att det finns en lämplig lösning för varje uppgift.

Oavsett vilken typ av pump eller serie du behöver och som passar bäst för dina behov, har vi lösningen för dig. Med vårt urval av Parker hydraulikpumpar kan du alltid räkna med tillförlitlig prestanda och lång hållbarhet.

KOMPLETT PRODUKTURVAL OCH EXPERTIS FRÅN AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE
Hos BEVOLA hittar du allt du behöver när det gäller hydraulsystem med fokus på god kvalitet från erkända märken. Som auktoriserad återförsäljare av Nordhydraulic och andra erkända märken är vi stolta över att kunna erbjuda kompletta hydrauliska lösningar för dina specifika behov.

Vårt breda urval av hydraulikkomponenter täcker allt från pumpar, ventiler och centraler till kopplingar, slangar och oljetankar. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner inom hydraulik. Vårt dedikerade team av experter står redo att hjälpa dig att hitta de rätta produkterna för dina specifika behov och säkerställa att dina hydraulsystem fungerar optimalt.

HYDRAULIKTANKAR
När det gäller att säkerställa prestanda och drift av dina hydraulsystem är valet av rätt hydrauliktank avgörande. Vi erbjuder ett brett urval av hydrauliktankar i olika storlekar och material som passar olika behov och krav.

Våra hydrauliktankar är utformade för montering både på sidan av lastbilen och bakom förarhytten, vilket ger dig möjlighet att välja den plats som passar lastbilen och ditt behov bäst. Våra hydrauliktankar finns i rostfritt stål, aluminium och lackerat stål. Oavsett behov står våra experter redo att hitta rätt lösning för dig och din lastbil.

HYDRAULIKKOMPONENTER FRÅN BEVOLA
Genom att investera i effektiva och pålitliga hydraulsystem från BEVOLA kommer du att uppleva bra prestanda och långsiktiga besparingar genom att minska driftskostnaderna. Oavsett om du behöver kopplingar av hög kvalitet, specialanpassade hydraulcylindrar eller tankar från vårt stora sortiment är vi din pålitliga partner på vägen mot ett optimalt hydraulsystem för din påbyggnad.

KONTAKTA oss på tel. 0470-75 27 50 eller order@bevola.se för att få mer information om våra produkter och tjänster, eller besök vår webbplats för att utforska vårt fullständiga produkturval.