facebook no-scripts
BEVOLA ger bra stöd

BEVOLA GER BRA STÖD

BEVOLA erbjuder ett stort och flexibelt urval inom kopplingsmaterial och stödben. Vi levererar EU-godkända kopplingar från flera tillverkare, som är kända att producera unika kopplingar från flera punkter, såsom styrka, vikt och underhåll. Enkel installation och service.

Vi är stolt återförsäljare av JOST-produkter som är anpassade till marknadens behov. JOST-produkter är av hög kvalitet och tillgängliga över hela världen.


Vi har t.ex.:

SKIVA – gjutna i hög kvalitet. De är certificerad enligt ISO/TS 16949. Vi har modellerna JSK 36 DV med långt handtag och JSK 37 C med kort handtag. De finns i olika dimensioner och har e-coat.

SKIVA MED STÄLL – gör det möjligt att justera vagnslängden. Vi har modellerna JSK PRO och JSK SL, de är båda e-coat som ger optimalt skydd mot rost. De finns i olika dimensioner.

KINGPIN – bultad på monteringsplattan och är lätt att byta underifrån. 2” kingpin kan bytas på vissa typer. Vi har modellerna KZ 1012 och 1516. De är kompletta med plåt och bultar. Alla kingpins passar till självstyrande axel system.

KULSTYRKRANSAR – har e-coat. Vi har modellerna KLK HE/SO och KLK DR. De finns i olika dimensioner. Specialanpassad hålbild finns på förfrågan.

STÖDBEN – bästa kvalitet på marknaden. Modulkonstruktion tillåter många olika monteringsmöjligheter. Vi har modellerna Modul B och Modul CC. Båda modellerna är med full monteringsplatta. De finns i många storlekar. De är lättmonterade och utbyte av fot-system är också enkelt. Modul B köpes individuellt, medans Modul CC köpes i sats. Modul B är kompatibel med L-serie och OPTIMA stödben

Vi har också egenproducerade stödben. Det är ett robust stödben av hög kvalitet och grundat. Det har en rund fot och svängbar konsol.

Läs mer om produkterna i vår broschyr.

Men vi säljer även kopplingar och konsoler från Rockinger. Dessutom har vi dragstänger och trianglar som vi både säljer och tillverkar själva.

KONTAKTA kundservice på 0470-75 27 50 eller order@bevola.se. Vi är klar till att hjälpa dig!