facebook no-scripts
BevoGrip, RotoGrip, Snökedjor från Lilleseth

SÄKERHET OCH EFFEKTIVITET MED BEVOGRIP™ SANDSPRIDARE, ROTOGRIP OCH SNÖKEDJOR FRÅN BEVOLA

Innan vi vet ordet av det, är vintern här. Därför är det dags att förbereda din lastbil för de kommande utmanande väderförhållandena. Hos BEVOLA är vi engagerade i att erbjuda de bästa lösningarna för säkerhet och effektivitet på vägarna. Med våra BevoGrip™ sandspridare, snökedjor från Lilleseth Kjetting och RotoGrip automatiska kedjor, är du väl rustad att hantera även de mest utmanande vinterförhållandena.

Vår mission är att prioritera säkerhet och prestanda på vägen, och med vårt breda utbud av produkter säkerställer vi att du kan hantera vinterns utmaningar med självförtroende.

BEVOGRIP™ SANDSPRIDARE - ANVÄNDARVÄNLIG OCH EFFEKTIV
Våra BevoGrip™ sandspridare är särskilt framtagen för det krävande nordiska klimatet med extremt låga temperaturer och för att ge förarna en säker transport på de vintriga och snöiga vägarna. Sandspridaren doserar skiffer vid de drivande hjulen när föraren bedömer behovet. Den är utrustad med en automatisk stoppfunktion och värmeelement som säkerställer att skiffer i behållaren inte fryser ihop innan den doseras ut. Detta ger en effektiv användning av produkten. Elektroniken kan själv känna av om belastningen blir för stor.

Till BevoGrip™ har vi använt kända kvalitetsdelar och den finns i flera storlekar och modeller. Dar finns BevoGrip™ Truck (300 mm), Y-modell (330/130 mm) och BevoGrip™ 200 och 330 mm med antingen vänster- eller högerhängd lucka. Den stora modellen kan rymma upp till 95 liter grus, och den lilla modellen upp till 45 liter. Lådan är producerad i saltvattenbeständig aluminium och luckan i rostfritt stål. Modellerna 200 och 330 mm är dessutom typgodkända som sidoskydd enl. ECE-föreskrift 73.

Många av våra kunder har monterat våra BevoGrip™ sandspridare på sina lastbilar. En av de många nöjda kunderna som har monterat dem på alla sina bilar säger att kostnaderna för ett set sandspridare motsvarar kostnaderna för en enda bärgning med efterföljande reparationer på utrustningen.

SNÖKEDJOR - OMEDELBAR GREPP PÅ SNÖ OCH IS
Vi har många olika typer av kedjor som är synonyma med pålitlighet och hållbarhet. Dessa hjulkedjor ger lastbilen enastående grepp på de mest utmanande vintervägarna.

Vi har bland annat RotoGrip automatiska snökedjor, som är den ultimata lösningen för att säkerställa att du alltid har nödvändigt grepp på vägen när vädret blir tufft. Dessa automatiska kedjor aktiveras med ett enda tryck på en knapp och ger omedelbar dragkraft på snö- och isbelagda vägar.

Vi har också snökedjor från Lilleseth Kjetting som är aggressiva och slitstarka med hög kvalitet som kan kännas av. Det finns två olika typer av kedjor. Det finns Easy On, som är en lätt kedja med eller utan piggar och levereras i 5,5 eller 7 mm. Och så finns det Artic Grip, som är en robust kedja med kraftiga piggar som är tillverkade av höglegerat stål och levereras i 7, 8 eller 9 mm.

Oavsett vilken typ av snökedja du väljer kan du vara säker på att föraren och lastbilen kommer säkert fram till destinationen, oavsett väder.

Om du behöver hjälp med att avgöra vilken typ av BevoGrip™ sandspridare eller snökedja du behöver, tveka inte att kontakta oss idag. Vår erfarenhet och kompetens är din garanti för att förarna kan hantera vintervägarna säkert och effektivt, och inte minst kommer säkert fram.

KONTAKTA oss på telefon 0470-75 27 50 eller skicka ett e-postmeddelande till oss på order@bevola.se för mer information. Vi är redo att hjälpa dig!