Go to Homepage

Vis menu
Top billede
Startsida » Press » Press » Bevola tar steget in på eftermarknaden

Bevola tar steget in på eftermarknaden

Bevola har primärt varit leverandör till påbyggnadsmarknaden och överlåtit eftermarknaden till en rad konkurrenter, som i sin tur har dragit sig tillbaka i värdekedjan.

 -

- Det är en naturlig process för Bevola, med vårt breda sortiment, som redan täcker en rad områden inom eftermarknaden, som ger en ny dimension till detta marknadssegment, säger Bevolas administrativa direktör Tommy Horn.

- Detta, tillsammans med vår centrala placering i förhållande till framtidens transportvägar i anslutning med Femern, kommer att göra Bevola till den mest attraktiva totalleverantören av eftermarknadskomponenter inom de närmaste åren. 

Bevola har upplevt en väsentlig ökning på försäljning av ROR-axlar i Norden, och därför har Bevola under de senaste åren utvecklat sitt eget nordiska axelkoncept, BevoNac, baserat på Meritors grundkoncept.

Förstärkta komponenter

- I samband med utvecklingen av BevoNac har Bevola utvecklat en rad speciellt förstärkta komponenter i samarbete med de bästa producenterna och de nordiska åkeriägarna, berättar Bevolas administrativa direktör.

- I dag står vi med marknadens absolut bästa produkt. En produkt som är dyrast när man ser till inköpspriset, men billigast över livslängden. Vårt fokus i utvecklingen har inte heller varit priset, men däremot uteslutande den optimala kvalitén.

- En kvalitet som skall säkra den bästa driftsekonomin, den högsta effektiviteten, längre livslängd och den bästa klimatprofilen för den professionella åkeriägaren. I samband med BevoNac uppstod behovet för ett eftermarknadskoncept som kunde matcha kvalitetsnivån på Bevolas axlar. Detta eftermarknadskoncept ser nu dagens ljus som BevoParts.

- BevoParts består uteslutande av kvalitetsprodukter som under flera år ingått i våra axlar. Vi kan stå för kvalitén. En kvalitet som är testad under de värsta tänkbara förhållanden runt om i hela Norden, säger Tommy Horn. 

Bevolas originalreservdelar

BevoParts är Bevolas originalreservdelar och dessa produkter kan bara köpas genom Bevola och Bevolas nätverk av återförsäljare och servicevärkstäder i Norden.

- BevoParts är en uppgörelse med den dåliga kvaliteten och kampen om att kunna leverera till det lägsta priset.

- Vår ambition är uteslutande att säkra att åkeriägaren får den högsta utnyttjandegraden av sitt material och den bästa bottenlinjen.

Konceptet vänder sig primärt till Bevolas nuvarande samarbetspartners, påbyggare, verkstäder, återförsäljare och Bevolas eget nätverk av ett antal olika samarbetspartners. Bevola visade ett urval av BevoParts på Transport- och logistikmässan Vestfyn Trækker den 23-25 maj i Ejby, Danmark. En slags smygpremiär då konceptet kommer att vara helt klart först till Nordens största transportmässa Elmia i augusti.

- Det gläder oss att vi fick visa åkeriägarna och återförsäljarna något av det bästa marknaden kan leverera. Och man fick också uppleva en världsnyhet inom BevoNac's axelkoncept och dessutom ta del av tonsvis av nyttig information om den optimala påbyggnaden, samt senaste nytt inom bromsteknologin.

Kontakta oss för mer information - Ladda ner ytterligare information

 

 

 

BevoNac.se

Bevola har fått sitt helt egna axeluniversitet på www.bevonac.se >>

Verktygslådor

BevoBox verktygslådor Läs om BevoBox verktygslådor här >>

BevoParts

Bevola tar steget in på eftermarknaden >>

BevoGrip sandspridare

Ökad säkerhet i halt väglag. Läs mer >>

 • Spara upp till 80 %

  Bevola rensar löpande och då kan du göra en bra affär, så håll ögonen öppna för våra bra erbjudande. Först till kvarn gäller och erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker, så fundera inte för länge. Alla priser är exkl. moms.
  Klicka här >
 • Nordisk tillväxt

  Stefan Nilsson, axelproduktchef hos Bevola, hade länge haft en dröm om att kunna skapa något helt unikt för den Nordiska marknaden...
  Läs mer >
 • BevoGrip sandspridare

  Med BevoGrip sandspridare monterad på lastbilen är det möjligt att köra säkert och effektivare i halt väglag.
  Läs mer >