Välkommen till Bevola

Bevola har marknadens bredaste produktplattform för påbyggnad av lastbilar, släp och trailers. Våra lösningar skapas genom egna produkter, agenturer och våra allsidiga produktionsfaciliteter. Bevola startade 1968 och har sedan dess varit med och utvecklat branschen. Bevola ägs av M.J. Grønbech & Sønner Holding A/S, som etablerades redan 1828 och som garanterar Bevola en stark grund för framtiden.

Läs mer om BevolaProduktkatalog Sverige

 -
Redo för utryckning

Bevolas samarbete med Berga Bil El, Sverige, omfattar bland annat leverans av komponenter för påbyggnader av speciella transportfordon, som tex. till den svenska räddningstjänsten.

 
 -
Go Green • Go Social • Go Total

"Bevola önskar att säkra en bättre värld, genom den etiskt hållbara verksamheten, som står för klimatoptimala lösningar, ett högt socialt engagemang och ett generelt globalt socialt ansvar - Bevola, bara bättre lösningar."

 
CAAC
CAAC

CAAC är Bevolas unika och innovativa plattform för justering av axlar, utvecklat i samarbete med kunder och Svenska Josam >

 

BevoNac.se

Bevola har fått sitt helt egna axeluniversitet på www.bevonac.se >>

Mässor 2014

Mässöversikt 2014 >

BevoParts

Bevola tar steget in på eftermarknaden >

Stärk din konkurrenskraft

- och få tillväxt på bottenlinjen >>

 • Spara upp till 80 %

  Bevola rensar löpande och då kan du göra en bra affär, så håll ögonen öppna för våra bra erbjudande. Först till kvarn gäller och erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker, så fundera inte för länge. Alla priser är exkl. moms.
  Klicka här >
 • Nordisk tillväxt

  Stefan Nilsson, axelproduktchef hos Bevola, hade länge haft en dröm om att kunna skapa något helt unikt för den Nordiska marknaden...
  Läs mer >
 • Framtidens prototyper

  Framtidens prototyp-produktion är 3D skrivare. Bevolas utvecklingsavdelning har investerat i en 3D skrivare och har redan producerat de första prototyperna till kunder för utvärdering.
  Framtidens prototyper >