Välkommen till Bevola

Bevola har marknadens bredaste produktplattform för påbyggnad av lastbilar, släp och trailers. Våra lösningar skapas genom egna produkter, agenturer och våra allsidiga produktionsfaciliteter.

Läs mer om Bevola

 -
Som fisken i vattnet

Fredrik Lindstöm, CAAC

 
 -
Bevolas YouTube Channel

Följ Bevolas YouTube channel och se videor om Bevolas ROR axlar och hela det nordiska axelkonceptet: BevoNac >

 
Stödbock för trailrar
Stödbock för trailrar

Bevola har i samarbete med Advidenz utvecklat en stabil stödbock som uppfyller kraven i branschvägledning nr.4, 1987, utarbetad av Branschsäkerhetsrådet för Transport och Partihandel och används av Yrkesinspektionen enligt gällande praxis >

 

BevoNac.se

Bevola har fått sitt helt egna axeluniversitet på www.bevonac.se >>

Mässor 2014

Mässöversikt 2014 >

Värdekedjan

Varför ta den långa vägen för att nå målet, om vägen lätt kan kortas >>

Stärk din konkurrenskraft

- och få tillväxt på bottenlinjen >>

 • Spara upp till 80 %

  Bevola rensar löpande och då kan du göra en bra affär, så håll ögonen öppna för våra bra erbjudande. Först till kvarn gäller och erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker, så fundera inte för länge. Alla priser är exkl. moms.
  Klicka här >
 • Sociala medier

  Omedelbart är det svårt att länka samman de sociala medierna med transportbranschen och transportmaterial, men det är inte desto mindre fakta att de sociala medierna ger värde på bottenlinjen – även i denna bransch.
  Läs mer >
 • Framtidens prototyper

  Framtidens prototyp-produktion är 3D skrivare. Bevolas utvecklingsavdelning har investerat i en 3D skrivare och har redan producerat de första prototyperna till kunder för utvärdering.
  Framtidens prototyper >